بر اساس آمار حدود پانزده درصد از زوج‌ها در ایران با مشکل ناباروری مواجه هستند. درمان ناباروری هزینه‌های زیادی را به زوج‌ها تحمیل می‌کند. از این رو شرکت‌های بیمه پوشش ناباروری را در بیمه تکمیلی درمان برای جبران هزینه‌های مداوای ناباروری ارائه می‌کنند. در این مقاله با بیمه ناباروری و شرایط آن در بیمه تکمیلی سامان آشنا خواهیم شد. عوامل مختلفی نظیر مشکلات ژنتیکی، بیماری‌های جسمی یا مادرزادی، رژیم غذایی نامناسب، چاقی، استرس و اضطراب، مصرف داروهای شیمیایی، شرایط کاری نامناسب، محیط آلوده و. باعث ایجاد ناباروری در زوج‌ها می‌شود. ناباروری زندگی مشترک افراد را تهدید می‌کند. خوشبختانه با توجه به پیشرفت روزافزون علم پزشکی بسیاری از مشکلات ناباروری تشخیص داده شده و درمان می‌شوند اما هزینه‌های زیادی را دربردارند. این هزینه‌ها باعث می‌شود بعضی از زوج‌ها به دلیل مشکلات مالی از بچه‌دارشدن منصرف شوند. پوشش ناباروری برای جبران هزینه‌های نازایی یکی از پوشش‌های بیمه تکمیلی درمان است که با شرایط مختلف ارائه می‌شود. بیمه‌نامه‌های درمانی پایه نظیر بیمه تامین اجتماعی، خدمات درمانی و بیمه سلامت پوششی برای ناباروری ندارند و هزینه‌های اعمال جراحی GIFT، ZIFT، IUI، میکرواینجکشن و IVF را پرداخت نمی‌کنند. برای برخورداری از پوشش ناباروری باید بیمه‌نامه درمان تکمیلی خریداری کرد.

بیمه ناباروری و شرایط استفاده از آن

شرایط بیمه ناباروری

زوج‌هایی که برای اولین بار ازدواج کرده‌اند و بیش از چهار ماه از زمان عقد رسمی آنها در دفترخانه رسمی نگذشته باشد و سن زن کمتر از 40 سال باشد می‌توانند از مزایای بیمه نازایی و ناباروری استفاده کنند. مدت انتظار برای استفاده از بیمه‌نامه ناباروری 9 ماه تا یک سال در نظر گرفته شده است. مدت این بیمه‌نامه ده سال از تاریخ شروع آن است که در صورت تولد اولین فرزند پیش از گذشت ده سال به اتمام می‌رسد. لازم به تذکر است که در تعریف پوشش ناباروری، نازا به افرادی اطلاق می‌شود که پس از یک سال مقاربت بدون جلوگیری، بچه‌دار نشده باشند.

هزینه‌های درمانی قابل پرداخت

 

  • تمام هزینه‌های درمان بستری یا سرپایی مربوط به نازایی و ناباروری
  • جبران هزینه‌های درمان بیماری‌های مادرزادی منجر به ناباروری قابل درمان
  • جبران هزینه اجاره رحم
  • جبران هزینه‌های آمبولانس و دیگر فوریت‌های پزشکی مرتبط با ناباروری

 

بیمه ناباروری سامان

بیمه سامان شش طرح برای بیمه تکمیلی انفرادی با نام‌های طرح نسیم، طرح مهر، طرح سروش، طرح شمیم، طرح وصال و طرح عقیق ارائه کرده است که به جز طرح نسیم، در پنج طرح دیگر پوشش نازایی از 1500000 تا 5 میلیون تومان در نظر گرفته شده است. خدمات ناباروری در بیمه تکمیلی انفرادی سامان شامل عمل‌های جراحی مرتبط، GIFT، ZIFT، IUI، میکرواینجکشن و IVF است. هزینه‌های این اعمال جراحی تا سقف تعهد بیمه‌نامه به بیمه‌گذار پرداخت خواهد شد. یکی از پرکاربردترین روش‌های درمان ناباروری در ایران IVF یا لقاح آزمایشگاهی است که نسبت به سایر روش‌ها، پرهزینه‌تر است. برای انجام این روش بیمار باید مرتبا به آزمایشگاه و سونوگرافی مراجعه کند. پوشش ناباروری بیمه تکمیلی سامان هزینه‌های مربوط به سونوگرافی و. که برای تشخیص و درمان ناباروری و نازایی انجام شده است را پرداخت می‌کند. دوره انتظار برای پوشش نازایی بیمه سامان 9 ماه و فرانشیز 10 درصد است. مردانی که بر اساس تشخیص پزشک مشکل ناباروری دارند نیز می‌توانند از این پوشش بیمه تکمیلی انفرادی سامان استفاده کنند. بعضی از شرکت‌های بیمه برای صدور بیمه درمان تکمیلی آزمایشی از افراد متقاضی می‌گیرند و پس از بررسی نتیجه آن مشخص می‌شود که فرد می‌تواند بیمه‌نامه تکمیلی را خریداری کند یا خیر. بیمه سامان انجام آزمایش را برای بیمه‌گذار اامی نکرده است. متقاضی پرسشنامه گواهی سلامت را پر می‌کند. پس از آن وضعیت پزشکی او توسط کارشناسان بررسی شده و در صورت نیاز بیمه سامان درخواست انجام آزمایش می‌دهد.


انواع بیمه و بیمه تکمیل درمان

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : ناباروری ,بیمه ,هزینه‌های ,درمان ,تکمیلی ,سامان ,بیمه تکمیلی ,جبران هزینه‌های ,بیمه سامان ,پوشش ناباروری ,بیمه ناباروری ,بیمه تکمیلی انفرادی ,تکمیلی انفرادی سامان ,بیمه تکمیلی سامان
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

اخبار دندانپزشکی Lisa gfdsa12 خدمات تخفیفی اینترنت و کارت شارژ ایرانسل اتل متل آرزو:) Rebecca the web خريد ترازو روز نوشته‌های من دنیای مجازی